Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



SMKTKL

wah , ak jadi pembantu JURULATIH . macm tidak percaye saje . tapi ea nye benar lahh .
lepas ak balik scol pada hari jumaat 15.10.2010 . ak balik uma nak siap barang2 ak . memeg bawak beg balik kampong konon nak gune baju bayak lah nie . padahal tak , panat ak bawak baju bayak ngn beg cam
nak balik kmpong . then lepas bapak ak solat jumaat jeh kol 2.05 ak g scol ak . sampai2 jeh
semua dah berkumpul pondok bawah pokok scol . ak dengan tak deh bud nye ak pon pakai lahh
bud *kechik , haiyaa saiz 5 laaa , sedikit longga mehh . nak tak nak kena pakai jugak laa .
lepas tuh kami g scol teknik tuh menaiki bus teknik sane . AHAAH layanan istimewe tahu .
biase lahh SMKRA kan scol pegasas KRS lagi lagi kami yang pergi nie ad PAGKAT , SARJEN :)
AHAHA , then sampai2 jeh sume pandang seling jehh . time tuh kami pakai full dress krs , myb downg pelik tu pasai teguk . wat bdo jelaa then sempat lagi ad yang kutuk kutuk keteowg . HAAHAH tak pehh ak kesah ke ?
downg ta tou spe yang dowg kutuk tuh . lepas masuk cikgu yus pagil suruh naek dom LILY .
wahh dengar macam best jeh kan name dom lily tuh . masuk masuk terus rebut katil sampai begadoh tapi the end nye semua tak tido atas katil . tido bawah saje . nie sume gare2 ak malas nak gado2 ak tarik tilam letak bawah sume follow . memeg best ahh .then kami terus turun jumpe cikgu yus die bagi laa tugasan kite owang pon terus gerak kat tapak perhimpunan . then cikgu yus pon perkenal kam diri die dah siape kami .

cigu yus : uk yang berada di sekeliling kamu yang berbaju merah nie ad lah pembantu saye same taraf dengan saye sebagai cikgu . jadi kamu kene menghormati mereka . merekalah yang akan memberikan markah kepada kamu

AHAAH , sumpah ak suke dengan kate2 cikgu tuh AHAAH , then sejak tuh budak2 pagil kami kakak dan cikgu :) . wahhh terase di hargai tahu .then kami kat situ cume 3hari 2malm jehh .
memg bayak lahh nak cerite tampi malas woo . adohhh . tguk jela gmba2 nye .



ha ! nie lah bas yang kami naek time nie tengah siap siap betol kan unifom daaa . nak nampak smart . bersih dan kemas . waaaaa :D




yang nie lah suasana scol teknik tohh . gmba yang ad keter hitam tuh asrama perempuan bloc yang tuh laa kami duduk . yang sebelah tuh anak anak buah kami duduk . HAAHAH . ayat tak tahan . gmba yang kedua lak tuh budak2 test kawad . dan yang ketige lak nak ke surau dan ke bawah lak nak g  sekolah SMS .


nie BF saya ^^ , ahha tak laa nie lah satu2 nye anak buah penakit kat situ .
die nie non muslim , napak encim sikit jelaa . agak ramai kod budak suke kat die 
ak tguk biase jeh biase . time nie ak da nak balik die sempat tarik ak nak take pic ngan ak .
AHAAH :P 


nie lah besh2 ak , dari SMKRA dengan SMKTKL 
sume memang satu kpale sejak hari pertame berjumpe . 
dari kiri depan , putri , ak , kira , shrol .
dari kiri belakang , najiha , cella , kchik , daya , ahsan .
kami sume nie memg gile . ad lagi 4 owg lagi dk sane . dowabg tak deh dalm nie .
aiman , maeon , hapiz .


perubahan corak laaa pulak , belakang yang pakai topi tuh 
abg rahman , encem siot ! ramai budak suke die TAK TERMASUK ak . 
HAAH , die nie ad gaya tarikan kod , tapi die suke sakat ak laaaa . 
ap2 je pagil ak uruskan , ak laa jadi pembantu die . suke2 hati jehh .
dah pulak ad budak2 kat situ jeles yang jadi magse tak suke ak gak . 
ak kesah lawan cakap ak markah potong tak da laa kowg dapat lens koprel .

time gmba yang last nie la kami terus balik , sdag ak ttak lehh tingal kan kira scendal ak , piguin ak . IMY !
ak rindu budak sane . mggu depan jome g lagong kursus naek SARJAH doe , joen !


p/s: gmba bayak tapi malas nak masuk laa , penat woo .