Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



akhir sekolah :)

HAHA , yeh yeh , sekolah suda mahu tutup laa . yihaaahooww :)
hari akhir nie , ak amik last exzam iaitu seni . huh ak tak pandai melukis .
so ak tak suke seni . HAHA nak tak nak ak kene hamik gak laa . ayoo .
then akhir sekolah nie ramai la yang bawak hensat . so time naek kelas seni
paperI di beri masa selama 1jam 15minit . satu kelas hanye megambil masa untuk
menyiap kan megambil mas sebanyak setengah 30 minat . WHAT !? cepat betul .
HAHA , dah tak minat seni jawap pown ikot suke hati dan paling seronok terdapat
4 soalan BONAS wahh betuah betul lah memang senang LULUS laaa . g pown seni jeh .
then tibe la mase untuk megisi minyak yang sudah kering . REHAT TIME :)
lepas rehat naek kelas paperII memang agak best laa . MELUKIS laa .
so masing masing melukis seperti pelukis propasional . poyo masing masing .
ada jugak yang megambil hak orang laen . HAHA famy amboi :P tak jujor .
HAAH akmal , hazirah jangan laa gadow sal jujor nie sme jeh semua .
najihah ;D ehh sorry terbow pulak KAHKAH .tenguk laa hasil karya kami . eceh :P



woot , selah eh tuh lukis kucing oh rimau ? HAAH 
bayak taik lalat :P 


hoi , kaw senyum ap , lawa an konon eh . 
HAAH , kucing gatai :P


anan kaw lukis ap ? gelap jeh .

sham , HAHA ad buaian ahh .
kuat tak buaian kaw tuh ?


amal , ap kaw buat ? cm kene tusunami jeh . 
HAAH 


najiha , kaw nak kaler pon 
nak kene tension2 . lek sudaa .


eh , amoi nai malu lak .

pasagn seidup semati . HAAHAH .

senyum , kaw da ahh maen tipu tak aci .


ruben dengan seran , jari ruben na kene sembelih tuh!
korang nampak tak muke die ? AHAHA 



then tagh seronuk snap pic , tetiba satu kejadiah HILANG berlaku .
what hilang ? henfone ? sapa punye ? bape bijik ?
henfone sahabat kami hilang bawak memang nak dua . then hari hari bawak lepas tu
letak kat dalam beg memang kene balon laaa . cella oi tuh laa ak tak cakap jangan
letak dalm beg letak gak . kaw hari hari bawak fone then tempat selalu dalam
beg jeh kaw letak memang buda aeym kod . huh menagis kaw . dah hilang memang
dak india jugak la yang dorang shak . RUBEN lagi kesian kaw asik kaw jeh ken tuduh
kan , tuh lah ruben suke kacow orang muke pown lebih kurang cam penyagak .
kesian kaw , memang setiap budak melayu dalam kelas ak sorang sorang g soal siasat .
HAHA kelaka lak . dak cine pown kene . adoi , budak budak shak ruben .
tak tahu lah ak nak kacap apa sebab ak tak nampak pown die amik so tak berani nak shak
dan tuduh sape sape . simpati atas kepergian fone kaw ;(
lepas tuh balik berat pulak hati nak tinggal kan kelas cehh poyo . budak kelas ak
gerak lah ke kantin untuk slabrit berday cikgu . guru kelas ak
PN.KAMARIAH wahh sudah ada baby dalam perot . wootwoot :)
HAPPY BERDAY ! yang ke ??? HAHA tak tanye laa lupa lak :P
cikgu perasan pulak si cella nagis .

cikgu: kamu kenape cella , putus cinta ?
cella : eh mane ad cigu takde ap lah .
cikgu : nak menipu dah terang terang mate maki merah .
najiha : tak de lah cikgu barang hilang laa .
cikgu : barang apa hilang ?
cella/najiha : grrrrr . fone .

sampai kantin cella masih bersedih .

cikgu : dah la cella tak payah menagis , tak kan dapat ye fone kamu tuh .

ish ish , kesian kaw kan cella tuh la ak dah banyak kali nasihat kan kaw tapi kaw degil .
nak buat macam mane reda jela beb . beli baru sudaaa .
then teruskan pulak dengan potongg kek , wootwoot lapow :P
saksikan lah gamba yang hanye sedikit jeh yang dapat snap . fone jeh laa bukan
gune cemara canon or nikon tak terdaya dehhh .



happy beday cikgu :)
PN . KAMARIAH .









saia :)





wootwoot , basikal tua :)