Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



ohh azam kuh sayang .

Bila Tahun Baru kembali bermakna bermula lah gelagat para pelajar yang
masih meneruskan persekolahan membuat HAL deme . Tahun Baru sudah semestinya
dapat barang baru . ngee bukan main excaitd budak yang TERpaksa meneruskan
sesi persekolahan nie . ahah padan muke **termasuk ak :P
kepada yang suda TAMAT persekolahan jagn ingat korang free anytime .
kalu lelaki semesti ehh buzy denagn megukur jalan*merayap dan yang perampuan pulak
dengan menunggu anak raja datang minang **pada yang dah gatai laa . ngeee .
owkeh apabila menjelang 2011 bermula lah tahun yang memyebab kan umur ak akan
menigkat menjadi semakin muda ayu dan anggun gituu , ngee :P
so tahun 2011 nie bermula lah tahun ak akan menduduki SIJIL PELAJARAN MALAYSIA *SPM .
Wahhh perasaan yang agak excaitd , gembira kott --'

Azam tahun 2011 .


 1 . Tak mahu poteng sekola .

 2 . Tak mahu tidor dalam kelas **if ngantuk tido kejap:P

 3 . Tak nak makan dalm kelas ** lau lapa makan sorok sorok :P

 4 . Tak nak beli makanan kat kentin sekolah **nak save buat topap :P

 5 . Bawak bekal makanan dan bawak air dari rumah .

 6 . Tak nak kasi pinjam barang kat orang lain **dah pinjam tak reti nak pulangkan !

 7 . Nak stady hebat hebat .

 8 . Nak buat stady grup dengan pakwe pakwe , HAHA dengan kawan kawan .

 9 . Sambuat befday kat luar dengan kawan kawan .

10 . Tak nak ikot style sanggat .

11 . Nak makan banyak nak kasi badan berisi .

12 . Balik sekolah terus tido .

13 . Save duit .

14 . Jadi ulat buku

15 . Online sekali sekala **kalau dapat .

16 . Nak aktif koko .

17 . Nak wakil sekolah , daerah , negeri .

18 . I LOVE lompat tinggi **bukan lompat sekolah owkeh .

19 . Nak tusyen mata pelajaran SAINS SUKAN .

20 . Nak makan kismis banyak banyak .

21 . Tak mahu tinggal solat kecuali uzur .

22 . Sentiasa membantu orang **tangok pada jenis orang la .

23 . Nak jadi budak nakal **kodd--'

24 . Duk sorang sorang .

25 . Tak nak carik kawan nak menyendiri sebab sahabat tidak memerlukan
     diri nie **nie pon azam jugak keh ?

26 . Nak carik BF nama Azam HAHA **nie tak de kene megena .

27 . Try nak bagi present kat orang yang patut dapat .

28 . Mencarik keamanan , keadilan .

29 . Tak nak trouble .

30 . Berjaya , Hebad , Power .



cukup lah 30 ea , takot tak cercapai pulak . Nak seribu daya Tak nak dalih .