Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



kem Traning Of Trainers ( T.O.T )

salam blogger , wah sudah bape bulan saya tak membukak blog nie , wah berhabuk suda .
HAAH , oke kesihatan sepanjang saya tidak melayan blog dalam bebulan nie saya sagat
sehat . oke denagan nie saya ingin memulakan entry nie dengan sekolah . agak membosan kan
bila naik ke tingkatan 5 . hem susa nak enjoy laa then SPM ado sedia kah ak ?
oke , entry tajuk saya hari nie T.O.T agak laa seronok gy .

Tarikh : 14 Januari 2011 hingga 16 Januari 2011
Tempat : SMK Raja Abdullah , Kuala Lumpur 
Peserta : ting. 3 4 5 (putra) (putri)
Yuran Penyertaan : RM 10.00 (makan dan minum)


agak murah kan bayaran die , sepatutnye RM30 tapi gara gara sekolah kami Pengasas KRS 
so kasik diskaun laa kawan . Then jumaat tuh lepas balik sekolah kol 5petang baru ak betolak 
gy sekolah untuk kem TOT nie . huh peserta seramai 40 orang . 18 putri 22 putra . tak ramai 
tapi perjalanan yang sanagt hebat menarik dan menyeronokkan . Hari pertama petang tuh 
selepas pendaftaran kami semua di minta ubtuk masuk ke dewan , huh baru lah punggung 
ak lege dapt duduk atas kerusi la tidak adoi sakit brol dok atas simin jeh . 
nie lah hari pertama kami di dewan sekolah SMKRA denagn segak dan cantiknye 
kami semua dengan memakai pakaian unifom KRS .


ak di barisan 4 dari depan dan num tika dari kiri .
berbaju hijau muda , ahaha huduh berpeluh doie .

nir peserta putra , ad yang kachak ?

dan kami semua duduk di dewan samapi lah ke mahgrib dan kemudian kami semua 
di minta tuka pakaian sport . dengan sepintas kilat eh kami semua berlari ke beg masing2
untuk mencarik pakaian yang hendak di sarung . lepas saja kami tukar pakainan
kami di minta berbaris dengan arahan Penghuluwati .





dan kemudian kami diteruskan lagi dengan taklimat hadoi penuhkan otak denagn taklimat
kejurulatih .




kemudian malam tuh kami tidor agak laa awal kol 01.00 pagi .
wooo , so Alilah sebagai peghuluwati pun megarah kan kami semua berbaris seperti budak tadia 
dan terus keh surau untuk bubum . sebelum kami semua bubum kami semua deberi hanya 
satu jam untuk buat LOGO , LAGU . waw kumpulan kuh bernama ECHO :) 
lepas siap semua tuh kami pun ap tggu lagy ZZZZ . AHAHA .
then pagi nya kami di kejot oleh peghuluwati . adoe sibuk ahh kacaw dengkor kawan ak laa .
dengan pakse ehh kami semua bagun dan terus bersihkan muka SAHAJA !!
kemudian kami pon baris gy laa tapak perhimpunan buat senaman . hadeh lapaw ehh
perot lompat2 nie , sedang ak sedih melompat kerna lapa tetinanye ada boy dari sekolah
mane tah ak lupe die buat jump denag terbelahak nye ak gelak . HAHAH sumpah 
kelaka kottt tahap maxx kalau melihat . teros perot ak kenyang tak bergendang 
macam thaipusam . then lepas gelak gelak boleh pulak jurulatih tuh 
panggil thambi nie orang pagil die MAHIR ZAIN ? haha mesti encem kan . 
nanti ak tunjuk gmba nya . then kami pun terus menuju ke kentin untuk memenuhkan
perut yang sedang berpesta bersuka ria tak terhingga .


 sebelum makan di minta wakil putra membaca doa mkan 
agar kami makn tidak gelojoh seperti membela saka .
jemput makan Tuan , Puan , Cik , Kawan2 .
jemput juga yang sedang membaca , ngee .




nie lah muka muka kelaparan seperti orang kebulur tak makan semiggu .
semua nie muka muka tak reti nak mandi . ahaha .
tak sagke berselera jugak kan makan walau pun 3hari tak mandi .


lepas makn dengan tak reti nak kemas kan meje pon kami semua bangun dan cabut ke 
dewan semula untuk acara seterusnya . Tali , Kain . ap tuh ? usha jela gamba .





nie hah , mahir zain yang ak nak tunjuk .
yg tercedera tuh , kachakan <3 




oke lepas tuh ak dah malas nak menaip untuk memeraskan owtak ak yang penuh denagn
semaksamun , so ak tunjuk kn jela gmaba gmba yang ak rasa nak tunjuk .
SAKSI kan , bukan SEXSI kan .

Perbincangan .
LOGO , LAGU , LAKONAN .


ECHO hebat tiada tandingan :))


dah macam pramlee laa , 
Bila larut malam , tarakucha tarakucha cha chaaaaa .. 
:D 



Malam Kebudayaan .



Pengacara .
Adli dan Dyla .
pasangan sepupu .


Juri memberikn markah yang bernama Bintang .







Abseling







kekuda ? HAHA



Ketabahan di Malam Hari .


huduh beno rupr ak , ahah .
sedang kelaparran barangkalinye .



Wira kuh kepenatan .

DENDA !
dah kene denda pun ad yang boleh sengeh2 .





Yang menjayakan program nie .






huh , makin mals hendak kuh menaip kejadah nie .
fuh sudah sampi keh peghujum entry yanh agak grrrr .
dengar lah lagu yang mendayu nie .
wahahaa !