Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



Pertama kali kerja


Assalammualaikum , hii blogger . Semenjak Nadiya dah jadi Single nii banyak pulak tawaran belakon dan menyanyi . Ceyhh , tak payah nak berangan lah gilee .




Penatnya baru balik kerja , tak mandi aku terus makan dan terus online . Kalau ada bau minta maaf lah yee , minta tahan sampai habis baca entry niii . Oke , today 1st time aku masuk kerja dan bekerja . Sebelum nii aku tak pernah kerja kat mana-mana , aku nii penakut so family tak bagi kerja then sebab aku dah pun besar kene pandai berdikari dan kene pandai cati duit sendiri so aku terpaksa lahh kerja . Aku kerja promoter jee di pusat market The Stroe , jadi promoter punn kira Alhamdulillah lahh ada kerja elok . Ada yang kata kerja promoter niii tak ada class --' pak angg lahh , kau kerja apa sekali punn kalau kau baru lepasan SPM gaji sama jee ciputt jee tak payah banyak songgeh bagaii . Mula-mula aku masuk punya lah berdebar-debar ud , dupdapdupdap perasaan gementar . Then nasib baik lahh Untie Ann ada , dia ajar aku . Untie Ann tuu jiran sebalah aku , so tak ada masalah lahh kalau kerja dengan dia . Time tengah kemas-kemas stok baju ada mamat nie muka dia babe face comil sangat tapi sekali dia jalan punya lah lembut kalah kain sutera aku yang aku beli kat china . Ahaha , lantak lah dia elok-elok aku caik macam aiskerim kat dia terus tebantut . Hee , then budak-budak kat tempat kerja aku tuu mulut macam longkang kott , maaf berkata . Dorang panggil member pepek tetek kote . Ishh ganas , seram niee lantak dorang laa nasib baik adek angkat aku ada kat sana boleh buat teman ngumpat . Hii , btw today aku kerja dengan jayanya esuk lusa insya-Allah lagi berkaliber . Haahah , ayat tak boleh tahan . So ngantuk mahu tidor esuk kerja masuk awal . Nite