Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



I do not believe !



Hi , dah lama tak upeded blog yang dah penuh dengan sawang :P 
Mana tidaknye setiap kalii nak update jee mesti penyakit malas datang menjemput , hihi .
Huu , nak bagi tahu sejak tamat persekolah tahun 2011 tahun lepas ingatkan tak kan kembali , 
rupanya aku dapat form 6 lahh , ohh tidakk munggkinnnn ! Nak tak nak kene pergi jugaaa .

Hi, I miss you school

kononnyee , hihi ^.^Lepas masuk je sekolah , nasib baik laa ada kawan lama kalau tak     '' me alone in silence '' buat masa nie class aku okey lagi lahh , cuma masalahnye sekarang  I still can not believe that I was in school .