Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



No Title


Haii , ouhh kita nie kadang-kadang jee update blog nie . Mana tidaknyaa setiap kali nak mengatur ayat mesti tak jadi , so bila tak menjadi dia jadi malas akhirnya sing out blog . Ehh tadi kita nak bukak Twitter Bf kita tapi tak boleh bukak , kita ingat dia tuka paswod so kita tak nak tanya tapi rupanya dia bukak pun tak boleh . Bukan salah kita dan bukan salah dia oke . Tak apa lah nak buat macam mana lagi dah memang ta boleh bukak , so kita tanya dia nak uat baru ke dia kata oke jee so kita buatlah untuk dia so tak tau lah dia suke ke tak semua yang kia buat hope suke lah ehh sayang . Eyh ! lagu kat blog kita nie Bf kita suka tauu , lagu tuh dah lama cuma dia memang suka lagu tuu , and you all's kita dah tuka url tau /http://nadiyadin.blogspot.com/ . 
Twitter awakk