Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



EXAM




Nadiya Din here 


Hii, aku akan update blog 3bulan sekali.. nampak tak kerajinan aku tuu, kah kah bukak buku pun malas ni kan pulak bukak blog nak updte lagi laa malas mendatang .
Oh my god , lagi beberapa hari sahaja stpm lower six akan bermula. Bila laah aku nak rajin bukak bukukan .
Apa-apa punn , good luck laa pada lower six semua, nanti kita kongsi-kongsi k jawapan .
Jangan laa kedekut team 1994 kan .