Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



pujian




Hii, cewah dah makin rajin update blog laa bangganyaa Gu a . Mahu short story baru-baru nie Gua ada chat sama member Gua nama dia Risha, she awesome and satu kepala dengan aku kott   bukan cinta-cinta okey , lepas tuu dia kata ada memba dia cakap Gua cute serious Gua bangga hampir tergunting seluar Gua HAHA tak percaya baca lah chat kat atas niee Gua bagi bukti, btw terima kasih yed Sekian terima kasih, nak pergi makan kek Mama buat byee