Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



12.**.**





Hallo  gay   Okey cuma nak update sikit je, yelah dalam ramai yang sibuk pasal dengan tarikh keramat . . macam-macam punyai pendapat pada tarikh nie kan, saya rasa tak ada apa-apa yang menarik pun tapi tarikh nie saya demam sedihnya tapi saya kene kuatkan semangat yeah . And hari juga dah lebih dari sebulan hubungan aku dengan si Dia Syukur Alhamdulillah masih kekal, harap akan terus kekal selamanya, Amin Lihat lah dia wish dengan paksaan hehe, ILY bie

#ada sedikit typo dalam chat, harap dimaafkan.