Nadiya Din
NAD-NAD


As'salam.
Nurul Nadiah


FOLLLOW-FOLLOW




D.Board
Follow
Twitter
Instagram




PERINGATAN UNTUK DIRI


Jangan lupa !
Ijajil telah menghabiskan 1000 tahun untuk beribadah kepada Tuhan. Dan hanya sekali (1 kali) sikap SOMBONGnya, dia dikutuk sebagai Iblis dan diusir dari Syurga. #ERATKAN SILATURAHIM





 tetamu



Will Be Coming Out



Assalammualaikum....

Hari ni hari jumaat 3 Ramadhan alahmdulillah masih dapat teruskan berpuasa pada wanita macam aku ni yang setiap bulan kekadang mendatang Hari ni sepatutnya pergi sekolah tetapi sebab kemalasan yang melanda ke tidak mahuan pergi kekelas telah membuat kan diri ini mahu terus berbaring diatas katil yang empuk dan memeluk bantak ucuk yang busuk, hehe melampau betul ayat  Walaupun aku tak pergi class hari ni, dari pagi aku tetap mencari matlumat untuk PBS aku dari pagi sampai laa tadi, sungguh berat PBS ni assignment bagi setarf betul dengan budak Universiti aku baru Pra-Universiti kot assignment dia betul minta repet banyak kali kott, minta jauh laa repet banyak-banyak ni, satu hari suntuk duduk depan lappi ni



Okey, minggu depan 15/07/2013 result Sem 2 keluar, ya allah takutnya harap tak teruk macam sem lepas . Mohon doa dari semua yee.. Kadang-kadang kita dah berusaha yang terbaik kita dah belajar dengan bersungguh tapi hasil masih lagi tidak mencapai yang kita mahukan tak mengapa mungkin ada hikmah dan mungkin akan dapat nikmat lain, In Sha Allah..Semoga berjaya kepada group STPM untuk result sem 2 ni yee yang banyak bagi info terbaru and bantu sahabat lain walaupun tak kenal, uolls sangat baik.. Teruskan ukwah yang telah terbina ini



Rasanya dah boleh rajinkan diri buat assignment kotkan, konon la buat sekali online jee, kih kih daaa